Julemeny

kr

549

Forrett

TORTITA DE BACALAO

Klippfisk kokt på Meksikansk stil med tomat, løk, oliven, potet, guerochili, paprika og persille.

Serveres i en "telera" som er Meksikansk lys brød.

Allergier: Hvete, Fisk

Hovedrett

MANCHAMANTELES

Langtidskokt svinenakke med ris og Manchamanteles-saus.

Manchamanteles er en type molesaus som lages på eple, ananas, pasillia og ancho chili, løk og tomater.

Allergier: Mandler

Eller

Forrett

TACO DE COCHINITA

Taco med svinekjøtt, marinert med appelsin og achiote (annattofrø),

toppes med xni- pec (habanerosyltet rødløk)

Hovedrett

BARBACOA

Meksikansk versjon på pinnekjøttet. Dampet får, med hint av morita chili. Servers sammen med kraft fra fårekjøttet, ris og kikerter. Ved siden av kommer tortillas,
salsa verde og salsa borracha.
Allergi: Hvete

Dessert

ARROZ CON LECHE

Riskrem men kanel, appelsin og et hint av Meksikansk sjokolade.

Allergi: Melk

Rull til toppen