Welcome
to
our
menu

 

 

Vi er stolte av
vårt meksikanske
kjøkken.

Vi kjøper ferske råvarer lokalt hver dag og tilbereder maten fra bunnen av. Slik at du skal få en autentisk matopplevelse med meksikanske dufter og smaker.

Inspired by the laid-back taquerias of Mexico, we make healthy and delicious Mexican food at a fast pace, with a laid back vibe.

 

 

HOVEDRETTER

 

 

Enchiladas De Pollo En Nogada

Bakt kylling i maistortillas med en tomatbasert nøttesaus, serveres med fetaost og rømme.

Allergier: nøtter, selleri, melk.

Chicken baked in wheat tortillas with a tomato based nut sauce.

Allergies: nuts, celery, milk.

229

279

Catch Of The Day - Mole Blanco

Dagens fangst med vår hvite mole, laget på pekannøtter, mandler, sesamfrø, peanøtter, eple og mye mer!

Allergier: fish, nøtter, sesam, peanøtt.

Catch of the day served with our white mole, made on pecan nuts, almonds, sesame, peanuts, apple and a lot more!

Allergies: fish, nuts, sesame, peanut, hasselnøtt, melk / hazelnut, milk

Mole Agave

Langtidsmørnet hjortekjøtt eller kylling med vår signaturmole. Vår egen mole er laget på chili, nøtter, frukt, mezcal, smør, meksikansk sjokolade og kjærlighet. Serveres med ris eller bønner.

Allergier: hasselnøtt, peanøtt, nøtter, sesam, melk.

Slow cooked deer meat/chicken with our signature mole. Our mole is made on chili, nuts, fruit, mezcal, butter, mexican chocolate and love. Served with rice or beans.

Allergies: hazelnut, peanut, nuts, sesame, milk.

329/279

 

 

 

 

 

 

 

 

 

239

Cerdo En Salsa Verde

Svinenakke med salsa verde laget av grønne tomater. Serveres med poteter.

Allergier:

Pork neck with salsa verde made of green tomatoes. Served with potatoes.

Allergies:

Arrachera

Marinert flankesteik servert med svarte bønner, guacamole og tortillas.

Allergier: sennep, hvete

Marinated flank steak served with black beans, guacamole and tortillas.

Allergies: mustard, wheat

309

 

FORRETTER

&

SALATER

 

Sopa De Tortilla

Tomatbasert supper med chili, avokado, fetaost, rømme og tortillachips.

Allergier: selleri, melk.

Tomato based soup with chili, avocado, feta cheese, sour cream and tortilla chips.

Allergies: celery, milk.

99

159

Aguachile De Camarón

Limemarinerte reker med aguachile av agurk, habanerochili, koriander og rødløk . Serveres med tortillachips.

Allergier: skalldyr.

Lime marinated shrimps with aguachile of cucumber, habanero chili, coriander and red onion. Served with tortilla chips.

Allergies: shellfish.

Ensalada César

Cæsarsalat med kylling, parmesan, rødløk og original meksikansk cæsardressing.

Allergier: hvete, melk, fisk, egg, sennep.

Cesar salad with chicken, parmesan, red onion and the original mexican cesar dressing.

Allergies: wheat, milk, fish, egg, mustard.

189

149

Camarones Al Ajillo

Reker marinert med guajillochili og mezcal. Serveres med tortillachips.

Allergier: skalldyr.

Shrimps marinated with guajillo chili and mezcal. Served with tortilla chips.

Allergies: shellfish.

 

 

SIDERETTER

 

 

Guacamole

Agaves guacamole med koriander, jalape ñ ochili, rødløk, tomat, fetaost og chicharrón.

Allergier: melk.

Agaves guacamole with coriander, jalape ñ o chili, red onion, tomato, feta cheese and chicharrón.

Allergies: milk.

89

109

Ensalada De Hierbas

Urtesalat med spinat, bakt søtpotet, amaranthfrø, chiafrø, rødløk, fetaost og hasselnøttvinaigrette.

Allergier: hasselnøtt, melk.

Herb salad with spinach, baked sweet potato, amaranth seeds, chia seeds, red onion, feta cheese and hazelnut vinaigrette.

Allergies: hazelnut, milk.

 

 

 

Chill out

with

Mexican Food

 

 

 

 

 

TOSTADA

&

TACO

 

Tostada Salpicón De Venado

Fritert tortilla med hjortekjøtt blandet med rødløk, tomat, avokado og salat.

Allergier: melk

Fried tortilla with deer meat mixed with red onion, tomato, avocado and salad.

Allergies: milk

89

Taco Vegetariano

Vegetar/vegansk taco i blå tortillas.

Allergier:

Vegetarian/vegan taco in blue tortillas.

Allergies:

49

Taco De Pescado Estilo Baja

Hvetetortillas med fritert fisk, pico de gallo, rødkål og chipotlemajones.

Allergier: hvete, fisk, egg, sennep.

Wheat tortillas with fried fish, pico de gallo, red cabbage and chipotle mayonnaise.

Allergies: wheat, fish, egg, mustard.

79

Taco Toreo

Oksekjøtt, chorizo, chicharrón og svarte bønner. Serveres med salsa.

Allergier:

Beef, chorizo, chicharrón and black beans. Served with salsa.

Allergies:

69

Taco Al Pastor

Marinert svinekjøtt, koriander, rødløk og grillet ananas.

Allergier:

Marinated pork, coriander, red onion and roasted pineapple.

Allergies:

89

 

 

 

Agave Mexican Restaurant
ønsker deg velkommen
hyggelige lokaler
i Kong Oscarsgate 2A.

 

 

 

 

Full Belly,

Happy Heart

Agave offers hospitality in the old-school sense, sending you off into the cold night air with that warm feeling of having been well looked after, with both belly and soul full and with your wallet refreshingly unviolated.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mexico er mais,

- mais er Mexico

Meksikansk mat fokuserer på bruk av mais i sitt kosthold, med en historie som strekker seg tilbake rundt 7000 år.
I følge den berømte Maya-historien kjent som “Popul-Vuh”, ble mennesker skapt av mais. Mexicos kulinariske bredde omfatter også andre ingredienser enn mais, som for eksempel bønner, squash, chili og agave, for bare å nevne noen. Agave en type kaktus dyrket i México, som brukes til å gjøre den verdensberømte Tequila. Ingredienser som varianter av tomater, squash, avokado, kakao og vanilje, forsterker de grunnleggende oppskriftene.

Meksikansk mat er også forseggjort og symbolbelastet, som f. eks. med hverdagslige tortillas og tamales, begge laget av mais, som utgjør en integrert del av festlighetene rundt "Día de los Muertos" (Day of the Dead), - en av mange tradisjonelle religiøse feiringer i México.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rull til toppen